Привіт , дівчатка! пишу тут, щоб не було можливих непорозумінь...
Я вже , певно, "пропаду" - буду заходити до нас, але певно дуже рідко. Перехожу на один з рос.сайтів (надіюсь , що "приживусь" там...) з приводу МОГО ВЕЛИКОГО ІНТЕРЕСУ до кремових , шоколадних тортів , ганашу та айсингу. Мастичні тортики мене вже якось не "дуже надихають", в нас маленьке місто , мала не в кожному дворі"майстриня" і майже всі працюють тільки з мастикою.Я сама люблю більш торти в ганаші , кремах і шоколаді і дуже хочу навчитись цього. Ніц "особистого " в тому немає, мені це не так легко, особливо після"здибанки у Львові", але ці теми мало розвинуті на нашому сайті...
Нашого я особливо "виносити" ніц не буду з сайту , та я і "з нашого" користуюсь тіко кокосовим бізе , ще кину в найближчі дні рецепті моі нові"експерементальні", може кому згодиться...Надіюсь , Натонька,"не забанить" Нінка, бо все рівно хочеться заходити до вас і дивитись на тортики і т.д. Вибачайте , якщо не так, ви мені всі дорогі , а особливо деякі наші таланти...Вже зроблю за пару днів сторінку в Однокласниках , звати мене Ніна Денис - якщо комусь щось треба, пишіть в ПП або тут в ПП , завжди радо допоможу. Я вас всіх люблю і бажаю всім самого класного, ви моі ж перші вчителі... а перший вчитель завжди самий найдорожчий