Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Салат із печеної капусти
Олюся
18 грудня 2011 17:35
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Салат із печеної капусти

головка капусти
0,5 л розсолу із квашених огірків
пів головки часника
олія
1 ч.л. гірчиці зернами

Капусту печемо 2 год при середній температурі в духовці.(якщо ніж легко входить у капусту, то капуста спечена). Капусту, яка вихолонула, порізати на шматки. Залити розсолом, залишити на 12 год. Капусту вийняти із розсолу, видушити часник, вкинути гірчицю і влити олію.
Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
19 грудня 2011 00:21
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Олюся
Салат із печеної капусти


і як він на смак? щось не можу уявити?
Перейти на початок сторінки
Олюся
6 січня 2012 09:51
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Цитата: Ірка-Шкірка
і як він на смак? щось не можу уявити?

Можливо їли салат, де капуста відварюється,а не запікається.То смак майже такий самий. Капуста кислуватинька, олійка і звичайно часничок свій смак вносить. Краще попробувати, не вмію описати ( я не філолог, а технарь)
У нас в родині цей салат дуже люблять і на Святу вечерю готують.
правда їсти треба усім разом, бо аромат часнику залишається :winked:

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Діна
6 січня 2012 10:10
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 26
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 43
Реєстрація: 21.01.2011

ICQ:--

Бали: 304
в нас, на Волині, такий слат називається капуста по-забужанські. я готую досить часто таку капусту. взагалі я відвірювала сегменти капусти і в росол, а цього разу на Різдво, запікала в духовці (перший раз готувала так): головка капусти була велика, я її порізала на чьотири частинки, кожну обмотала фольгою, поклала в сотейтик, трохи води влила, закрила кришкою і в духовку на 180 градусів на години 2, потім зробила менший жар - 140 і ще вона в мене була півтори години, перевіряла дерев*яною шпажкою, гарно проходить, готова, тай дух по квартирі капустяний ходив. потів в росол, а сьогодні на стіл з олією, часником, і зернами гірчиці. Дуже смачна капуста!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 117
Гостей: 103
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100