я теж люблю салати з авокадо!
Ось хороший рецепт: 2 стакани рисової лапші, 300гр креветок і 6 крабових палочок, 1 стакан нарізаного огірка, 1 стакан потертої моркви, 1 авокадо, 1 пучок зеленого салата, 2 ст. ложки лимонного соку 2 ст. ложки оцета, 1/2 склянки оливкової олії, сіль і перець за смаком.
1. Рисову лапшу замочити на кілька хвилин, потім відварити до м'якості. Злити воду.
2.Всі нарізані продукти змішати, салат перекласти на тарілку і прикрасити дольками авокадо.
3. Приготувати соус: змішати лимонний сік, оцет, оливкову олію, сіль, перець. Салат полити соусом і прикрасити зеленню.
http://rybnyimir.blogspot.com