Зараз наступає сезон гранатів і я хочу вам запропонувати один смачний салат, який роблю вже кілька років підряд. Жінка, яка мені дала його, повідомила, що такий салат готували в одному з киїських ресторанів.
Отже,
Гранатовий салат.
Потрібно:
1 великий гранат
300-400 г Докторської ковбаси
пів цибулини
майонез до смаку
Гаранатові зрізати вершок, зробити надрізи по 5-и секторах і він легко розділиться на 5 частин.
Ковбасу порізати на дрібні кубики, як на олів"є. Цибулю теж дрібно порізати і легенько примаринувати. Для того посолити її, поцукрити
, збризнути яблучним, чи ще яким фруктовим оцтом( я збризнула оцтом з червоного вина) і через хвилин 5 віддушити від всього, що виділиться.
Змішати 3 складники в мисці, дати майонезу і все разом вимішати. Вийде ось таке.
Смачного!