"Рожевий ранок"
Таку дивну назву має салат, рецепт якого я запозичила на сайті "Повар и поваренок"
Варимо креветки ( на жаль, у найближчому магазині було тільки це дрібне недорозуміння,а бігти в центр не мала змоги, але коли їх відварила і чистила, виявила, що вони набиті ікрою).
Готуємо соус: кетчуп змішуємо з майонезом, вичавлюємо часник, перемішуємо і заливаємо всім тим креветки, даємо настоятися.
Тим часом нарізаємо кружечками помідори, поверх них- насічені крупно варені яйця, далі- шар тертого сиру.
Усі шари перемазуємо легенько майонезом.
Зверху викладаємо креветки в соусі.Залишаємо трішки, щоб пропитався.
Нам сподобався.