Салат "Сухарик"2 моркви (великі) тремо як на корейську,
1-2 плавлені сирки тремо на мілкій тертці,
2 зубчики часнику (можна більше чи менше)пропускаємо через прес,
1 пачка сухариків
2 ст. ложки олії
0,5 ст. л. уксусу
1 чайну ложку цукру
сіль, перець за смаком
майонез для заправки.
Робимо корейську моркву(морква, олія, уксус, цукор, сіль, прець, часник) даємо трішки пропитатися (30 хвилин), додаємо сухарики, сирок і майонез, все добре перемішуємо і подаємо на стіл.
P.S. Повністю салат заправляти потрібно майже перед подачею до столу, а то якщо раніше, то сухарики сильно розмякнуть.
СМАЧНОГО!!!