Вчора дивилась АВАТАР. Фільм супер всім раджу переглянути. багато моментів зворушливих, за душу, за живе беруть, що а ж плакати хочеться, музичний супровід хороший, саме він створює певні моменти зворушлими
Дивилися з дітьми "Персі Джексон - викрадач блискавок". Дитячий сімейний фільм - дітям сподобався, мені - ні, хоча початок був вражаючий... Усі грецькі боги живуть в межах Америки (до Зевса можна попасти з Empire State Building через ліфт), для дітей-напівбогів в Америці є цілий табір, закритий для простих смертних і т.д. Але смішно!!!
Мддааа... Давненько я сюди не заглядала, хоча багато передивилися (а ще більше - повикидала з комп-а). Надзвичайно сильно мене вразив фільм "Майстри дебатів" (рос. переклад - Большие спорщики) "Great debaters". Рекомендую всім!!! Шкода, в наших школах такий предмет як "риторика" якщо і викладається, то не на високому рівні, і тому дуже часто діти (та й дорослі) не вміють висловити свою думку(обгрунтувати і відстояти), не говорячи про те, щоб розказати задану тему, чи переказати книгу. А в найменшої дитини нове захоплення - мультфільм "Маша і ведмідь". Просто надзвичайний!!! Безмежно добрий, веселий, а музичний супровід - автоматично розпливаєшся в посмішці. Поки що є лише 9 серій по 5хв, але, надіюсь, будуть ще серії. Дитина вже з самого рання кричить "Ма!" (тобто Маша) і біжить включати комп'ютер. Рекомендую усім від 1 до 99 років - не пошкодуєте!!! Ще на днях подивилась старий-престарий чорно-білий фільм за участю Мерилін Монро"Ми не одружені" - в якому декілька пар через 2 роки сімейного життя взнають, що їхній шлюб недійсний (людина, що одружувала їх, набула право реєструвати шлюби лише через місяць після отримання посвідчення). Цікаво було подивитися на реакцію людей та їх дії. Сьогодні за енною спробою додивилася "Коко Шанель" (ні, це не про нашу Наталю, а попередню Коко). Усі ці спроби він мені здавався і здається дуже скучним - життя по принципу "тяжко жити - шкода вмерти" - так фільм навіяв. І за декілька заходів (за перший день - подивились 9 серій, потім - повільніше) майже подивилася серіал "Успіх любою ціною" - завтра додивлюсь останні три серії ( без реклами). На один раз подивитися вистачить. Тут Д.Нагієв знову мені сподобався - гарно грає. Нарешті динамічний серіал - в кожній серії щось відбувається...
Ірка-Шкірка, Ірочко!!!! З твоєї легкої руки і ми сьогодні подивилися "Машу і ведмедя".1000 літ я не отримувала такого позитиву!!!! Поки що подивилися 2 серії, але кожну по 3 рази!!!! Супер!!!!Відпочинок для всієї сім"ї!!!!!
Вчора подивились фільм "О чем говорят мужчины". Нареготались !!! У фільмі четверо друзів їдуть відпочивати і в дорозі розказують про свої страхи, мрії і реальність у стосунках з жінками. Море смішного, веселого і відпочивального. Із задоволенням рекомендую до перегляду.
Соьгодні подивилася ,,Передчуття,,( Premotion) з Сандрою Булок.Є над чим задуматись.а діти балдіють від мультіка Лунтік.хоч і російський , але вчить что такоєе хорошо что такое плохо