Недавно подивилася фільм "Жінка не схильна до авантюр" - цікавий фільм, трохи передбачуваний, деколи - ні. Як кажуть франзузи c'est la vie... Хто бачив? Мої дітиська ходили на "Трон" в наш супер-пупер кінотеатр "ІМАХ". Залишилися задоволені, як слони. Тато сказав, що фільм саме для дітей близько 15 років. Хоча йому також сподобався фільм.
Дівчата. я присіла на "Щоденники вампіра". Взагілі-то я не люблю жахів, але тут мені стосункии сподобалися... Не можу відірватся... А взагалі-то ми з чоловікрм полюбляємо російські фільми. Вони більш душевніші, з більшою змістовим змістом.
Я нікого не заохочую до перегляду... просто розповідаю що я зараз додивляюсь
Вчора подивилися фільм "Дом солнца". Режисер - Гарік Сукачов. Про "нестандартну" молодь, що не відповідала радянським ідеалам. Сценарій можна прочитати тут. Враження - супер! Добрий, позитивний і трохи сумний фільм. Дітям дуже сподобався. Цікаво було пояснювати, що, як і чому було в радянські часи. Раджу подивитися всім!!!
Сьогодні напишу пару слів про два дуже гарні фільми: 1 "Бурлеск" Burlesque з Шер та К.Агілерою в головній ролі. Фільм надзвичайно музичний, динамічний та позитивний!!! Раджу усім!!!
2. "Міс Петтігрю живе одним днем" Хоч і подивилась його в оригіналі з укр. субтитрами, але це щось надзвичайне. Настільки ігрового і, одночасно, живого кіно я давно не бачила! Будете мати можливість подивитися з хорошим перекладом (або в оригіналі) - рекомендую - в ньому вся родзинка!!!
А хтось "Чорного лебедя" дивився? Мій брат в дикому захопленні від цього фільму!!!! Він його ще передивився до виходу в наш прокат (мовою оригіналу). Одне те, що там музика Чайковського, дуже підкупляє. Я вже на ДВД куплю собі, бо в кінотеатр мене не пускають справи і доня.
Вчора показували фільм - Я ЛЕГЕНДА! дивилася його третій раз. Сильний і тяжкий фільм!!! не думала, що третій раз він мене так вразить. Більше дивитися не буду, бо цілу ніч снилися страшилки і зомбі. І я в тих страшилках приймала участь))))
Сьогодні скачала фільм: Кайдашева сімя (1993). Хоч там знімалися знамениті актори, а фільм мені не дуже сподобався. Дуже скупо і депресивно поставлений. Так цікаво і смішно було читати книжку! і так не цікаво дивитися фільм...
А ще на днях з чоловіком передивлялися фільми: Заморожений з Луї де Фюнесом , Поїздка в Америку з Еді Мерфі, і 2 фільми з Андріано Челінтано (укрощения строптивой и там де Челінтано водій автобуса)!!! ОТО СУПЕР-ПУПЕР ФІЛЬМИ!!!!
Все почалося з того, що мої діти захотіли подивитися детектив - ну що тут такого, здавалось, складного... але, старший син вже дочитує четвертий том пригод Шерлока Холмса (і не піддається спокусі почитати ще про когось із знаменитих детективів), а меншого треба здивувати (сюжетом або спецефектами), тому я поринула в пошук і знайшла абсолютно недитячий шведський детектив - рекомендую: ...це не просто детектив, а ціла трилогія, кожна частина якої існує окремо, але об'єднана героями і минулим - першу частину розтягнула десь на тиждень, тому що фільм містить сцени насильства (дуже акуратно показані, але все одно дуже неприємно) - от і чекала моменту, коли можна подивитися двох з половиною годинний фільм одразу(тобто без дітей). Наступні дві частини просто проковтнула - не могла відірватися - настільки якісного, добротного і зворушливого фільму давно не бачила. Тепер хочу книжку (тобто оригінал) - влітку, думаю, вже буду мати і прочитаю, тому що фільмів, які б могли конкурувати з книгою або стояти на одному рівні мало - тому варто прочитати, адже в книзі завжди автор передає набагато більше - душевний стан героїв, їхні думки, почуття, причини, які спонукають до певних дій - багато цього в фільмі викидається або збирається докупи і робиться "монтаж" ("Людину з бульвару Капуцинів" пам'ятаєте?). Нарешті, вертаючись до основного - назви фільмів - подаю українською і латинкою в оригіналі, щоб ви могли знайти: 1. "Мужчини, які ненавидять жінок" / "Дівчина з татуюванням дракона" (Man som hatar kvinnor) 2009р., режисер Нільс Арден Оплєв / Niels Arden Oplev. 2. "Дівчина, яка грала з вогнем" Flickan Som Lekte Med Elden - 2009, режисер Деніел Альфредсон. 3. "Дівчина, яка розбурхала осине гніздо" The Girl Who Kicked the Hornet's Nest / Luftslottet som sprangdes - 2009, режисер Деніел Альфредсон. Трилогія об'єднана назвою "Мілленіум". Вражень від цих фільмів море - хай сховається Голлівуд зі своїми спецефектами, зоряними акторами і роздутими сценаріями, хоча, кажуть, вони вже знімають рімейк, спливаючи слиною від касових зборів оригінальної трилогії. Дітям однозначно не можна дивитися (мінімум першу частину), дві наступні також не бажано.