то з того мультика де "Три синочка і лапочка дочка"?))) Дуже любила страрі ті мультики новорічні! А.. ше собі згадала.. а як називається той мультик, про дядька, який ходив по ялинку... Ну той смішний такий Хочу подивитись, але не знаю як його шукати...
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Ой, все забуваю написати, що вже є 12 серій мульфільма про Машу - шукайте, качайте і отримуйте задоволення від сімейного перегляду .
"Три горішки для Попелюшки" - одна з улюблених казок. Там така красива музика і гарні пісні!!! У фільмі зіграли чеські й німецькі актори - кожен розмовляв рідною мовою. Потім їх ролі дублювали. У багатьох країнах Європи, наприклад у Чехії, Німеччині й Норвегії цю казку щороку, уже більш 30 років, традиційно показують по телебаченню на Різдво. Виконавиця головної ролі Лібуше Шафранкова є однієї із провідних акторок Чехії. Пісню до кінофільму, що є також і головною музичною темою, виконав добре відомий у СРСР і знаменитий чехословацький естрадний співак Карел Готт. Автором музики до фільму був відомий чеський композитор Карел Воля У Чехії ця казка визнана найкращим казковим фільмом двадцятого століття.
я не особливий кіноман, але на кухні ліпше дивитися щось в записі, ніж рекламу по ТБ з вкрапленнями фільмів, новин і виступів останнього президента ... А цей фільм колись довго шукала в оригіналі - як знавцю чеської мови було цікаво почути співучу мову, потім ще й саундтрек до фільму знайшла.
Дітям з Чехії привезла фільм "Маделайн" чеською - дивилися невідомо скільки разів - спочатку з моїм перекладом, потім вже самі розуміли - так добре мову вчити (у мене в молодшого третя мова в гімназії - чеська). А фільм дуже добрий - для сімейного перегляду.
Зробіть собі подарунок на свята або й раніше - подивіться фільм "Серцеїд" (Сердцеед (2010) L'arnacoeur) - вчора нареготалися від серця!!! Стільки позитивних емоцій від фільму давно не отримувала!!!
Вже тиждень минув, а я ще досі не не написала ані слова про "Рапунцель - запутана історія". Дивилися в ІМАХі в 3Д - просто супер! Нареготалися від серця!!! А за український переклад можна номінувати на Оскар - просто надзвичайний!!! Дуже динамічний, надзвичайно веселий (ну, з ноткою суму - королівська пара шукає вкрадену дитину протягом 16 років), з дуже мелодійними піснями - просто відпочинок для всієї сім'ї. Рекомендую. Єдине - не розумію батьків, які по Інтернету замовляли квитки (люди ніби свідомі) і притягнули на 3Д перегляд малих ручних дітей - окуляри ж видають по штуці на місце, тому потім мусили їх забавляти (без окулярів на екрані бачиш все розмито-розмазано) і, довго не думаючи, тати повитягали свої великі круті телефони і повключали дітям забавки - єдиний мінус перегляду. Хоча поруч в іншому залі можна було без проблем переглянути це в звичайному форматі з дітьми...
а ми сьогодні всі разом переглянули (вдруге) фільм "Нокдаун", і хоч до боксу я байдужа, а от цей фільм дивлюсь не відриваючись від екрану, чудова реальна історія з неперевершеною грою відомих голівудських акторів: Рене Зельвегер та Расела Кроу....