Нещодавно кума почастувала салатом. який дуже сподобався( рецепт вона запозичила десь в інтернеті),ось уже кілька разів готувала й сама. Буде він і завтра на святковому столі.
Кучерява СьюЧашечка корейської моркви(а зручніше фужер на ніжці) перекидається посередині тарілки. Навколо неї викладається (як у гранатовім браслеті) нарізане соломкою варене м*ясо або шинка,
покривається сіточкою майонезу,
поверх- замаринована цибуля,
півківі-дрібно порізати і притрусити,
знову- сіточка з майонезу,
тертий білок з 2-х яєць;
тертий твердий сир;
майонез,
тертий жовток(2 шт.)
Після цього виймаємо обережно чашку( трішечки підправляємо моркв*яні кучерики, які потянуться за посудиною)
півківі, які у Вас залишилися, нарізати тонкими пластинами і прикрасити ними зверху салатку.