В суботу готувала для своїх
Оладки з картоплею Спочатку куряче філе (грам 200-250) пропустила через м'ясорубку разом з цибулиною. Додала до цього кілька ложок майонезу, посолила, поперчила і залишила маринуватися.
Натерла в другу миску 6 більших картоплин як на деруни. Трохи рідини відібрала ложкою, а до картоплі додала дві ст. ложки манки, перемішала.
Ще в іншій мисці збила два яйця, додала кілька ложок кефіру та досипала потроху муки - стільки, щоб було тісто, як на оладки (як густа сметана). В кінці до муки додала 1 чайну ложку з верхом порошку до печива і все добре збила вінчиком.
Всі три маси змішала докупи і смажила оладки - на невеликому вогні під кришкою. Вийшло непогано! Домашні оцінили!
Рецепт від чоловікової сестри. Влітку навчила мене, коли були в них на дачі. Тільки вона не молола філе, а різала дрібними шматочками і, здається, ще додавала терту моркву. В обох випадках вийшло добре!