Ам оже дітям просто нудно? Таке не може бути? В садочку ж такого не робила... Вона взагалі руки цілий час в рот тягне тепер і на горшок деколи не встигає.... В садочок як ходила такого не було...
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Не знаю можливо це непедагогічний метод, але дієвий. Моя кума синові нігті перцем гірким натерла. Звичайно плачу було... Але потім перш ніж пальці в рот- зразу зупинявся.
Знаєш Наталя,а в тому щось є.Я розмовляла з лікаркою ще в перший тиждень карантину,коли лікувала свого малого.І вона мене попередила що після прийому ліків у нього може збудитися нервова система.І справді був неймовірно(!!!)нервовим і капризним.Але ми ось вже два тижні як даємо чай з меліси і нерви пропали але ще нігті гризе.Думаю що все минеться само собою.
Наталочко,вітаю твою донечку з великим святом-День народження!!!
Для Діанки:
У дім сьогодні завітало свято ! Нехай тобі ще років небагато – Поки що три. Проте вони Усій родині прикрашали дні. Нехай, дитино, доля Твоя буде світла, Добром і щастям щедро квітне.
Вітаю Діану - донечку Натоньки, з Днем народження! Нехай буде здорова і весела, розумна і щаслива, радує маму і татка, всього-всього-всього найкращого!