Шукала-шукала сьогодні пів дня. Здається, в когось бачила схожий рецепт, але в мене трохи інакший. Я ще сама не готувала цієї страви, але колега по роботі на свій День народження завжди готує - всім подобається!
Голубці мариновані. Капусту підготувати, як на звичайні голубці, навіть трохи проварити.
Цибулю порізати, моркву потерти на крупній терці. Все потушити на олії. Додати сіль, перець, подрібнену зелень.
З цією начинкою зробити невеликі голубчики, скласти в каструльку і залити маринадом.
Маринад0,5 л води
100 гр цукру
1 ст. ложка солі.
Все закип'ятити. Коли остигне, додати:
100 гр олії
100 гр оцту
кілька зубків часнику через часникодавку.
Два дні тримати в теплому місці (на кухні). Потім покласти в холодильник.