А ще дуже смачний паштет.Куштувала багато різних рецептів,але цей сподобався найбільше,і не потребує багато часу і мороки для приготування.
Рецепт також від мами.
Паштет
0.5 кг печінки почистити і порізати на куски.тоді запарити 5 раз(заливати кип"ятком і злити і т.д.)
1 кг підгорля(свинячого)зварити.Коли закипить добре зшумувати і додати
5 цибулин(цілих і чищених)
4 почищені морквини
2 корені петрушки
1 рогалик замочити у розсолі,де варилось підгорля
Все разом змолоти(печінку,підгорля,цибулю,моркву,петрушку,рогалик)2 рази і додати
4 яїчка-добре все вимішати
Готову масу викладати в форму і пекти до готовності.Паштету виходить багато як на таку порцію і він дуже ніжний!
Приємного апетиту!