Славочка,
Volo-shka,
Дівчатка, спасибі , спасибі вам!!!!
Минулої суботи мали трішки гостей, то ж кортіло почастувати чимось новеньким. З інтернету взяла рецепт, по ходу внесла незначні корективи, не зовсім уявляла, як то вийде, тому й не сфоткала весь процес. Але результат сподобався, на Новий рік робитиму ще.
Рулет з оселедця(Рецепт на 2 великі оселедці, я готувала половину)
1) Від оселедця відділяємо філе, дрібно(в розумних межах)нарізаємо кубиками, додаємо дрібно насіченої цибулі.
2)Крем: 2-3 маринованих або солених середніх огірка очищаємо від шкірки, натираємо на дрібну тертку, туди ж натираємо 5-7 варених яєць. 250 г м"якого масла(кімнатної температури) збиваємо добре міксером, додаємо натерті яйця- огірки, трішки підсолюємо, можна насікти дрібно кропу( я не клала). Я цей "крем" мазала на хліб- прекрасні бутерброди до чаю.
3) На харчову плівку або фольгу насипаємо у вигляді квадрата чи прямокутника нарізану зелень(цибуля, кріп, петрушка- що є). На зелень викладаємо філе риби(1). Поверх філе -" крем". Намазати не вдається, то просто по можливості- розрівняти. Тепер за допомогою плівки якомога тугіше згортаємо рулет. Залишаємо в холодильнику мінімум на 4 години ( краще- на ніч). Хвилин за 20 до нарізання треба викласти з холодильника, бо масло водянисте+ сік огірків- не різатиметься рівно, доки трішки не обм"якне. Ріжемо, розкладаємо на тарілки ( якщо швидко не подаватимете- прикрийте харчовою плівкою