Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Террин із індичого філе з шампіньйонами та фісташками
Яруська
26 листопада 2010 11:43
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Террин із індичого філе з шампіньйонами та фісташками.

Спочатку оригінальний рецепт.

Інгредієнти:

• Філе індички (або куряча грудка) - 800 г
• Печериці (великі) - 200 г
• Лимон (на сік) - 1 / 3 шт
• Морква варена, велика - 1 шт
• Грудинка копчена (тонкі смужки) - 250 г
• Вершки (25%) - 300 мл
• Горіх мускатний мелений – за смаком
• Перець білий мелений - за смаком
• Перець чорний мелений - за смаком
• Яйце куряче - 2 шт
• Фісташки - 30 г
• Сіль (на смак)
• Масло вершкове - 20 г
• Зелень свіжа - за смаком
• Лавровий лист - 2 шт

Філе індички нарізаємо середніми кубиками і ділимо на 2 частини. Першу частину обсмажуємо з печерицями (розрізаними на 2-3 частини) на вершковому маслі. Відкладаємо остудити і збризкуємо лимонним соком. Другу частину філе подрібнюємо у блендері або м'ясорубці з додаванням прянощів і зелені.
До подрібненого філе додаємо збиті яйця і збиті вершки; добре перемішуємо. Додаємо нарізану шматочками моркву і фісташки і знову перемішаємо. У вогнетривку форму викладаємо смужки грудинки. Обидві маси перемішуємо і викладаємо на грудинку. Полосочки грудинки загортаємо, зверху лавровий лист і випікати на паровій бані в духовці 1 годину при 160-180 ° C.

Я готувала із деякими змінами
По-перше - копченої грудинки не мала, зробила без неї.
По-друге - вершки замінила сметаною, тому не збивала, і давала сметани небагато - всього пів склянки. Замість фісташок в мене грецькі горішки, але певно дала замало, бо вони не відчуваються. bully

Мої зауваження:
Ті кубики філе, що були неподрібненими, мені виглядають трохи жорсткуватими. Можна спробувати давати куряче філе.
Вийшло смачно, хоч я пробувала ще в теплому вигляді! smile

Мало не забула - рецепт взято із сайту povarenok.ru.
Перейти на початок сторінки
vika
26 листопада 2010 14:16
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Цитата: Яруська
випікати на паровій бані в духовці 1 годину при 160-180 ° C.

Яруська, якщо можна трошки подробніше. Дякую. А рецепт цікавий і фото апетитне.
Перейти на початок сторінки
Яруська
26 листопада 2010 14:57
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: vika

Яруська, якщо можна трошки подробніше.


Вибачайте, забула сказати. Я просто пекла в духовці при 180 градусах, потім трохи зменшила температуру. Думаю, можна під низ покласти деко з гарячою водою.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:00

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 95
Гостей: 94
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100