Закусочний торт Готові коржі для торта "Наполеон" - 1 упаковка,
сардина в маслі - 1 баночка,
яйця варені - 2 шт,
Майонез - 300 гр,
Гриби смажені (шампіньйони) - 100 гр,
сир твердий - 100гр,
зелень (цибуля, петрушка, кріп).
Такий торт готує моя мама (правда коржі пече самостійно), а я вже з метою економії часу беру куплені.
1-й корж: перемастити майонезом, потім покласти сардину (попередньо помяти вилкою);
2-й корж: перемастити майонезом, покласти потертий сир;
3-й корж: перемастити майонезом, покласти смажені гриби з цибулькою;
4-й корж: перемастити майонезом, покласти потерті яйця;
5-й корж: перемастити майонезом, прикрасити зеленню.
Перемазаний торт залишити в кімнаті, щоб коржі стали мякими. Потім поставити в холодильник.
Перед подачею на стіл ще раз змастити верхній корж і тоді прикрасити.