Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Капуста маринована Пелюстки
lingrod
12 жовтня 2010 22:12
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Капуста маринована Пелюстки



Заповнити місткий контейнер овочами, укладаючи їх шарами: капуста порізана крупно - на четвертушки і навпіл, буряк - кільцями , цибулю - навпіл, часник - цілий, або навпіл.
Готуємо маринад: на 1,5 л кип"ятку: 1,5 столової ложки солі+ 1,5 стакани цукру - розчинити.
В капусту вливаємо 1 склянку оцту і півсклянки олії. Заливаємо киплячим маринадом. Він спочатку не закриє всі овочі, то треба чуть придавити ложкою, а потім вони пропаряться і осядуть в маринад.
Закрити кришкою. Як тільки вистигне - можна їсти. Але краще витримати сутку-двоє, тоді капуста набуде гарного рожевого кольору і приємної гостроти.
Перейти на початок сторінки
мари4ка
12 жовтня 2010 22:21
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: lingrod
Капуста маринована Пелюстки

ОООООООООО!!!Вже завтра обовязково приготую!!!Так апетитно виглядає winked winked winked
Ірочко,дякую за рецепт belay
Перейти на початок сторінки
Оля-ля
12 жовтня 2010 23:10
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 12.03.2014

ICQ:--

Бали: 50
Я теж таку капусту готую, тільки без буряка, але всеодно смачно!!!!
Перейти на початок сторінки
lingrod
12 жовтня 2010 23:22
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Оля-ля,
Цитата: Оля-ля
Я теж таку капусту готую, тільки без буряка,

Так, і в мене є ще декілька варіантів швидкої маринованої капусти, але без якогось складового і смак інший, так? Просто ця капуста стає справжньою прикрасою столу, коли вона така яскрава.
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
13 жовтня 2010 10:08
Повідомлення #5


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: lingrod
буряк - кільцями ,

А буряк варений?

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
lingrod
13 жовтня 2010 18:12
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
LiLu,
Цитата: LiLu
А буряк варений?

Ні, все сире береться і маринується.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
13 жовтня 2010 19:29
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lingrod
Капуста маринована Пелюстки

знаю цю страву під назвою крижавки, але сама робила лиш раз - треба знову зробити за твоїм рецептом.
Перейти на початок сторінки
Ластівка
14 жовтня 2010 20:07
Повідомлення #8


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
Люди, як давно я шукала такої рецепти на таку капусту...я люблю таку, щоб термоядерна була, щоб часничку багато, як то зробити? просто потім вже як на стіл подавати то дати багато часнику потертого?

а ще я хочу навчитись фарширувати рибу, але не вмію зняти з неї шкіру, якщо можете то потолкуйте для тих, хто в танку якось покроково

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
нетік
14 жовтня 2010 21:18
Повідомлення #9


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
дуже гарний рецепт. ми постій робимо цю капусту в зимовий період.
Цитата: Ластівка
щоб часничку багато, як то зробити? просто потім вже як на стіл подавати то дати багато часнику потертого?

перед подачею добре полити олією з роздавленим часником(це вже до смаку).

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
14 жовтня 2010 21:30
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Ластівка
як давно я шукала такої рецепти на таку капусту...я люблю таку, щоб термоядерна була,

В мене схожий рецепт крижалки( пропорції інші), то я кидаю багато часнику в банку , але не зубцями, а дрібно порублений. А моя знайома теж любить термоядерний, то вона часник ще й окремо витискає , розводить олійкою(чи тим маринадом) і поливає капусту ше й на тарілці. А тітка ту капусту перед маринуванням трохи відварює ( як на голубці), вона тоді м*якша.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 94
Гостей: 94
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100