Капуста маринована ПелюсткиЗаповнити місткий контейнер овочами, укладаючи їх шарами: капуста порізана крупно - на четвертушки і навпіл, буряк - кільцями , цибулю - навпіл, часник - цілий, або навпіл.
Готуємо маринад: на 1,5 л кип"ятку: 1,5 столової ложки солі+ 1,5 стакани цукру - розчинити.
В капусту вливаємо 1 склянку оцту і півсклянки олії. Заливаємо киплячим маринадом. Він спочатку не закриє всі овочі, то треба чуть придавити ложкою, а потім вони пропаряться і осядуть в маринад.
Закрити кришкою. Як тільки вистигне - можна їсти. Але краще витримати сутку-двоє, тоді капуста набуде гарного рожевого кольору і приємної гостроти.