"Баклажани від Аліси" •Баклажани - 1 кг
•Цибуля - 3 шт.
•Морква - 3 шт.
•Перець болгарський - 3 шт.
•Часник - 3 зубчики
•Зелень
•Маринад: •Олія соняшникова - 120 мл
•Мед - 1 ст.л. ( я давала 1 чайну)
•Оцет винний білий - 3 ст.л.
Баклажнани нарізати кружечками, посипать сіллю і обсмажити до готовності з двох сторін на сковороді гриль. Викласти на серветку, щоб стекла зайва олія. Перець і цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на "корейській" терці. Потушити овочі на оліїі і охолодити. Додати до овочів подрібнений часник, зелень, сіль, перець і перемішати. Викласти у салатник шарами овочі і баклажани і залити приготованим маринадом. Покласти в холодильник не менше ніж на 3 години.
Рецепт гуляє в інтернеті!
Я знайшла його на сайті
Кулінар.ру.Все робила, як у рецепті, тільки сковорідка в мене звичайна, і оцет також...