Одна така...
Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010
ICQ:--
Бали: 1275
|
Хлібці (з сардиною)
Для приготування потрібно: 3 пакети вермішелі "Мівіна" 3 яйця 1 морквина 1 цибулина 1 б. консервованих сардин 2 ст. л. олії Приготування: Цибулю та моркву почистити. Цибулю і моркву порізати кубиками -протушити. "Мівіну" залити кипятком і залишити на 3 хв. щоб розпарилась Потім ретельно зцідити воду, якщо вона є. Сардини без олії викласти з банки в миску, розімяти виделкою .До сардин додати цибулю, моркву і вермішель, все вимішати ,додати спеції.По одному додавати яйцяі розмішувати масу ,викласти на змащений олією противень формуючи хлібці змастити майонезом ,щоб не розпадались, випікати хлібці приблизно 30-40 хв до готовності .Подавати охолодженими. Прикрасити зеленню та помідорами. Краще брати якусь форму для запікання ,так хлібці будуть мати гарну форму . Дуже смачний хлібець. Я їм його на канапці Рецепт взяла з журналу "Люблю готовить!"
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей! |