Рулька відварна.
Рульку відварити на тихому вогні години три-чотири. До тих пір, поки та рулька не буде "розпадатися", тобто кістка має відокремитись від м"яса.
Бульйон солимо, перчимо, додаємо все-що хочемо, на свій смак.
Як зварилася рулька - гарячою обережно дістаємо з каструлі на велику тарілку і виймаємо кістки. Далі підготуємо зелень, часник, подрібнимо їх і вкладемо в ті отвори-де були кістки. Решту зелені - обмажемо рульку зовні.
Тепер загорнемо її гарячу у фольгу, або в плівку харчову і ставимо в холодильник на сутку.
А далі - використовуємо, як достойну, хоча і бюджетну закуску.
Рецепт взятий із сайту cook-talk від
ekats - і я часто ним користуюся.