Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Яйця Фаберже
мари4ка
23 вересня 2010 00:05
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
ЯЙЦЯ ФАБЕРЖЕ

Нам потрібно:шкарлупа з 10 великих яєць і для начинки:
5 перепелиних яєць
2 шт(половинки)курячого філе(або400гр шинки)
1шт червоного солодкого болгарського перцю
1/3 банки консервованої кукурудзи
зелень петрушки або кропу
0.5 літри бульйону

Як зробити пусту шкарлупу:
з нижньої(ширшої)частини яйця робимо дирочку розміром в 5 копійок (можна трохи ширшу,це не страшно,навіть зручніше),виливаємо яйце(воно легко виливається),шкарлупу добре миємо зі залишків яйця і просушуємо.
Перепелині яйця варимо,розрізаємо на четверо;
куряче філе ріжимо ка кубики(як на олівє) і тушимо в олії до готовності(трохи підсолити до смаку);
болгарський перець ріжимо на кубики(як на олівє);
Шкарлупу з яєць ставимо в форму для яєць догори отвором і по черзі закидаємо в них інгридієнти,можна в довільному порядку,я роблю так:
на дно листочок зелені(потім,як почистяться яйця,зелень буде зі самого верху);потім до стінок притискаю дві частинки перепелиного яйця,потім філе,тоді болгарський перець,і на кінець кукурудза.
Дуже сильно не забиваємо,лишаємо місце на бульйон.Бульйон може бути овочевим,але смачніше мясний.В нього додати желатин,але з розрахунку ще в раз більше ніж по рецепту на упаковці(яйце має добре триматись купи),присмакувати. Заливати яйця теплим бульйоном(не гарячим),поставити в холодильник,щоб застигли.Яйця чистити як звичайні варені яйця від шкарлупи,бажано на стіл подавати в останню чергу(до того можна почищеними тримати в холодильнику)
Можна також всі інгридієнти давати в перемішку,теж гаро виглядає!
СМАЧНОГО!!!
Перейти на початок сторінки
lana
23 вересня 2010 07:04
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
мари4ка,
Дуже красиві! Коли донька ще була школяркою, ми робила такі, а ще з солодкого желе( щось на зразок битого скла чи смугасті), також заливали в формочках для корзинок(кексів)- теж виглядають цікаво.
Перейти на початок сторінки
Solka
23 вересня 2010 19:44
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Мари4ка, така гарна закуска, як для мене досить оригінальна, я ще такого не куштувала 86a0

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 квітня 2024 13:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100