ЯЙЦЯ ФАБЕРЖЕНам потрібно:шкарлупа з 10 великих яєць і для начинки:
5 перепелиних яєць
2 шт(половинки)курячого філе(або400гр шинки)
1шт червоного солодкого болгарського перцю
1/3 банки консервованої кукурудзи
зелень петрушки або кропу
0.5 літри бульйону
Як зробити пусту шкарлупу:
з нижньої(ширшої)частини яйця робимо дирочку розміром в 5 копійок (можна трохи ширшу,це не страшно,навіть зручніше),виливаємо яйце(воно легко виливається),шкарлупу добре миємо зі залишків яйця і просушуємо.
Перепелині яйця варимо,розрізаємо на четверо;
куряче філе ріжимо ка кубики(як на олівє) і тушимо в олії до готовності(трохи підсолити до смаку);
болгарський перець ріжимо на кубики(як на олівє);
Шкарлупу з яєць ставимо в форму для яєць догори отвором і по черзі закидаємо в них інгридієнти,можна в довільному порядку,я роблю так:
на дно листочок зелені(потім,як почистяться яйця,зелень буде зі самого верху);потім до стінок притискаю дві частинки перепелиного яйця,потім філе,тоді болгарський перець,і на кінець кукурудза.
Дуже сильно не забиваємо,лишаємо місце на бульйон.Бульйон може бути овочевим,але смачніше мясний.В нього додати желатин,але з розрахунку ще в раз більше ніж по рецепту на упаковці(яйце має добре триматись купи),присмакувати. Заливати яйця теплим бульйоном(не гарячим),поставити в холодильник,щоб застигли.Яйця чистити як звичайні варені яйця від шкарлупи,бажано на стіл подавати в останню чергу(до того можна почищеними тримати в холодильнику)
Можна також всі інгридієнти давати в перемішку,теж гаро виглядає!
СМАЧНОГО!!!