Дівчата, доки ще сезон баклажанів, спробуйте зробити , залишитесь задоволені!!
Паштет з баклажанів зі смаком печінки4-5 великих баклажана треба зварити в підсоленій воді до готовності, охолодити.
4-5 яєць зварити вкруту, почистити,
2-3 цибулини підсмажити на олійці.
Скласти все у велику миску, підсолити, підперчити, додати столову ложку майонезу (можна і без майонезу обійтися, але з ним смачніше) і збити все блендером, або за допомогою іншої кухонної техніки. Одним словом, перетворити це все на паштет.
Їсти можна з хлібом, можна без хліба- просто ложкою, можна до картоплі, або до салату. Смачно!
Рецепт взятий мною із сайту Good-cook , авторка Оля-Лайла, була мужня і світла жінка.