Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


4 сторінок 1 2 3 4 Далі >>
Відповісти
 Шампіньйони мариновані
Pito4ka
18 квітня 2012 15:02
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Soni,. в тому і справа, що на мариновані завжди беру білесенькі, щойно "з грядки", але все одно темні в кінці.

idianka, дякую за пораду, обов"язково скористуюся. Я чесно кажучи навіть не пам"ятаю, чи в холодну, чи в гарячу воду додала. Обов"язково спробую з окропом!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
12 березня 2013 23:26
Повідомлення #31


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
І я спробувала, мій чоловік в захваті казав більше купованих їсти не буде. Дуже дякую за рецепт!!!!!!!!!!!!!Я їх наклала в банку просто накрила кришкою: скільки вони можути зберігатись? І ще питання чи ніхто не пробував їх консервувати?
Перейти на початок сторінки
Roksolana
12 березня 2013 23:39
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
я роблю за подібним рецептом, тільки варю менше десь 5 хв. і як вистигнуть то вже їмо :)

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Almira
13 березня 2013 01:08
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 2
Реєстрація: 14.02.2013

ICQ:--

Бали: 66
роблю з лимонною кислотою. Загалом, аби печериці не потемніли - раджу хоча би збризнути лимонним соком.
Перейти на початок сторінки
idianka
13 березня 2013 07:58
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Світлана Палюха
І ще питання чи ніхто не пробував їх консервувати?

я пробувала, але за давньою звичкою для безпеки простерилізувала банки з вмістом 30 хв. Стояли собі банки і нічого їм не було ))

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
13 березня 2013 10:01
Повідомлення #35


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
Цитата: Almira
роблю з лимонною кислотою. Загалом, аби печериці не потемніли - раджу хоча би збризнути лимонним соком.

Я робила по рецепту, тільки печериці кидалу у кипячу воду: не потемніли...
Перейти на початок сторінки
4 сторінок 1 2 3 4 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:13

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 106
Гостей: 102
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100