Канапки з баклажанами.
Невеличкий баклажан , порізати тонкими колечками, посолити і залишити на декілька хвилин.
Тим часом, до майонеза, видушити 1-2 зубчика часнику(можна додати тертий сир, дрібно порізану зелень) і все перемішати.
Нарізати колечками помідор.
Пожарити наші баклажани на олії з обох сторін,скласти на тарілочку з серветкою( щоб вібрався лишній жир).
Батон порізати і піджарити в тостері,або на сковородці з обох сторін.
Тепер, берем піджарений хліб,змазуєм майонезом з часником,зверха баклажан,знову майонез з часничком, потім помідор і прикрашаєм петрушкою ,укропчиком.
P.S.Мій син ,сьогодні сказав мені:" Мама, то не канапка, там нема ковбаски". Я положила йому ще ковбаски(під помідорчик), тоді каже :" ООО, тепер це канапка".
Смакуйте , вони дуже смачні.