Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Приготування ікри
Оксанка-львівянка
10 червня 2011 23:38
Повідомлення #1



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
приготування ікри...хоч зараз на прилавках магазинів вона не дефіцит, але вартість вражає... а от гостей здивувати можна ікрою власного приготування)
для початку беремо високий стакан і наливаємо туди 3\4 олії(за бажанням туди можна капнути декілька капель рибного жиру) і ставимо у морозильну камеру на годину(якщо температура в камері -18 то достатньо години,якщо температура вища, то найкраще залишити стакан на ніч) чим олія холодніша, тим кращі ікринки потім....
для приготування ікри нам потрібно концентрований рибний відвар , по-простіше юшка... свіжу рибку купуємо, а ще краще ловимо... чистимо... голови на відвар, а туловище жаримо,печемо... готуємо делікатеси... отже з голів робимо юшку...солимо трішки більше звичайного,не забуваючи про всі приправи...в гарячій юшці,розводимо швидкорозчинний желатин з розрахунку 1 столова ложки на 1,5 стакани юшки...тепер на кінчик ножа беремо харчовий барвник(можна і в розчині 2 каплі жовтого і капля червоного)..забарвлення повинно бути ідентичне з забарвленням ікри.. з приготуванням розчину ми закінчили...
тепер починаємо метати ікру...для цього нам знадобиться простий шприц для іньєкцій... набираємо у нього рибне желе,і капаємо в охолоджену олію.. капельки повільно опускаються на дно,перетворюючись на ікринки..головне не спішіть,щоб капельки гарно замерзали.... коли все желе використано , стакан ставимо у холодильник ще на 15 хв... тепер беремо сито,і на нього відкидуємо приготовлену ікру (під сито можна підставити посуд, щоб олію використати ще раз) ..чекаємо коли стече повність, і не лякайтесь, якщо деякі ікринки злиплись,обережно ложкою іх розмішайте,і вони будуть окремо одна від одної...а тепер головне.... відрізаєте скибу хліба.... і поверх ікру в товщину врізаної скибки... і насолоджуєтесь)
так само можна приготувати і чорну)
%CA%C0%CD%C0%CF%CA%C8

Перейти на початок сторінки
Iruna
11 червня 2011 11:06
Повідомлення #2


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 11
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 26
Реєстрація: 2.01.2010

ICQ:--

Бали: 249
Читаю рецепт приготування ікри і думки в голос: "До чого ми, українці, смикалистий народ." А рецепт справді дуже цікавий.
Перейти на початок сторінки
lana
11 червня 2011 12:25
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Оксанка-львівянка
так само можна приготувати і чорну)

а чим зафарбувати?
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
11 червня 2011 12:35
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: Оксанка-львівянка
приготування ікри

Оксаночко!Дуже цікавий рецепт,оригінальне приготування!
Спробую при нагоді.
Фото-чудове,кожна ікринка,як справжня!
Дякую за ідею! :e16:
Перейти на початок сторінки
Оксанка-львівянка
12 червня 2011 10:19
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
lana чорну теж зафарбовуємо харчовим барвником..три капельки чорного барвника...
Перейти на початок сторінки
Ганочка
16 вересня 2012 16:50
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Оксанка-львівянка,
тепер і ми можемо ікру ложками їсти,не тільки олігархи,рецепт супер
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 15:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 80
Гостей: 64
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100