Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Домашній плавлений сирок
Vajnrauh
20 червня 2011 23:34
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
"Домашній плавлений сирок"
(рецепт з нета)
500г творога протерти через сито(я перемолола у комбайні) додати 0,5ч.л соди,видержати 1-1,5год.(мого терпіння вистачило на пів години).Додати вершкове масло(у рецепті не сказано скільки),то на перший раз дала пів пачки-100г.і 1 яїчко а також різні спеції за вашим смаком:сіль,укроп,часник,перець......
Цю масу всипати в каструлю та на середньому вогні,постійно помішуючи варити до повного розплавлення маси.Коли маса стане рідкуватою зняти з вогню та перелити у баночки,остудити та смакувати.Смачного!!!
Перейти на початок сторінки
lingrod
2 жовтня 2011 20:03
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Vajnrauh,
Зробила сьогодні плавлений сир (теж рецепт з нета -пробувала), хотіла поставити рецепт, а виявляється- спізнилася :bully:



Але мені попався трошки інший рецепт: замість масла - сметана, і витримувати потрібно було тільки 20-30 хвилин, а не годину!
Наповнювач - свіжий перець ротунда. Дійсно -смакота!
Перейти на початок сторінки
Rumlyanka
8 квітня 2012 17:19
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
ТВЕРДИЙ СИР ПО ДОМАШНЬОМУ
Цей рецепт передався мені від мами.

Склад:
1 кг домашнього сиру
200 мл молока
1-1.5 ч. ложки соди
2 ч. ложки солі
100 гр. масла
кмин

Кладемо у каструлю сир з молоком, доводимо до кипіння і кип'ятимо 15 хвилин помішуючи. Відставляємо з вогню на 1 хвилину і зціджуємо на друшляк з одним шаром марлі. Сир ставимо у каструлю на вогонь, додаємо соду, сіль і варимо 5-10 хвилин. Додаємо масло, кмин і виливаємо в прозорий целофановий кульок у глибоку тарілку. Після охолодження знімаємо кульок і виставляємо на тарілку.
http://dreamfood.com.ua/engine/forum/sources/modules/uploads.php?area=post&fid=7
2&tid=1458&pid=89594&wysiwyg=0&do=add#[img=left]http://dreamfood.com.ua/engine/f
orum/sources/modules/uploads.php?area=post&fid=72&tid=1458&pid=89594&wysiwyg=0&d
o=add#[/img]
Перейти на початок сторінки
Іванка
8 квітня 2012 17:24
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: Rumlyanka
ТВЕРДИЙ СИР ПО ДОМАШНЬОМУ
Дуже смачний і ніжний сир
Я роблю все так само. З Вашого дозволу покладу фото;)
Перейти на початок сторінки
 
« · Сир · »
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 08:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 89
Гостей: 85
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100