Цитата: gutka
а можна посилання на рецепт мастики із шоколаду?
Кать, про мастику із білого шоколаду я вже писала у темі прикрашаємо торти.
Беру плитку шоколаду (білого чи чорного) розтоплюю у мікрохвильовій, додаю 1 ст. л. рідкого меду. Поки гаряче розмішую ложкою, а коли можна взяти рукою, беру і мну рукою, його треба наче витискати, робити це потрібно над посудиною, бо тече мед і масло із шоколаду, витискати доти, доки маса стане пластичною і однорідною, мастика готова. Для покриття не використовувала, а от для квітів і фігурок дуже гарно підходить, і смачно.
Із першого разу у мене не вийшло, скажу одразу, зіпсувала, щонайменше шоколадок зо три:). До-речі, мої коричневі ведмеді саме із неї поліплені, і більшість троянд:).