Продовжимо наші уроки.....
Торт
" Шкатулка із яблуневим цвітом"Як складати коржі і вирівнювати показувати не буду - це ми вже пройшли..
Отже печомо коржі, робимо крем, перемазуємо, пропитуємо, вирівнюємо, із залишків коржа і крему робимо кондитерську картошку і із одного боку робимо підвищення (це для того щоб красиво викласти кришку і квіти).
Вирівнюємо масло+згущенка і ставимо в холодильник...
А тим часом робимо
кришку.
Оскільки я повинна була впихнутися у вагу торта, то вона у мене пуста)))
Обгорнути форму, у якій пекли коржі, харчовою плівкою
розкачати мастику (я робила желатинову, щоб добре форму тримала), обрізати на необхідну величину і залишити сохнути хоча б на ніч (торт почала робити учора ввечері, сьогодні вранці віддала)
Як готова кришка вранці обгортаємо наш торт мастикою, і кладемо кришку зверху, змастивши трохи розтопленим шоколадом. Ось так: