Всім кондитерам привіт!!!:) Сьогодні вчимося робити Барбі!!! Випікаємо 7-8 коржів від більшого до меншого( я ті коржі печу у малих сковорідках,в яких відкручую пласмасові ручки:))
якщо коржі виросли нерівно,то обрізаємо...
викладаємо коржі трапецією і більш-менш вирівнюємо,обрізаючи,обрізки не викидати(пригодяться) перемазуємо коржі:крем ,фрукти,корж і так до верху ставимо в холодильник,щоб торт зхопив форму,бо мякий і їздить,важко буде зразу зарівняти
Покривання трта під мастику масло кімнатної температури збиваємо до тих пір,поки не почне гарно лягати і збільшиться в обємі потім малими порціями вливаємо згущенку і продовжуємо ще збивати,крем стане ще пухкіший...(на 0.4 кг масла-1 банка сирої згущенки ті обрізки,шо у нас залишились,добре покрошити,додати трохи крему і добре вимісити і викласти на торті півкруглу шапочку добре змастити торт кремом і відправити в холодильник,щоб добре застиг коли застигне,приготувати гарячу воду,окунути в неї лопатку і вирівнювати торт(лопатку витирати об ганчірку від води)
Вставляємо ляльку у торт лопатку чи ніж впихаємо в тор,рухаючи туди-сюди,щоб зробити ширший отвір у торті замотуємо ляльку у харчову плівку і вставляємо в торт
Плаття для ляльки розкачуємо мастику і обрізаємо нерівні краї,розкачана мастика має бути діаметром в два рази більша ніж висота спідниці ляльки(тобто відстань від центру до краю круга мастики має бути така,як висота спідниці ляльки розрізаємо спідничку робимо узор на спідниці,тільки притискати форму треба не так сильно,щоб потім спідниця не рвалась
додаткові деталі до плаття накриваємо торт платтям,прикрашаємо додатковими деталями,доробляємо верх плаття дальше прикрашаємо на свій смак,ось,що вийшло у мене
нарешті я побачила як та барбі робиться, все не могла дотумкати як то пхати в торт "інородні" тіла. Добре, з плівкою - приймається Марічечко, яка ж ти молодець. що ділишся умінням, бо знаю багато таких, що вмисне тобі щось недокажуть до рецепту а ти гризеш голову: чо не вдається. Ще раз: ти - умнічка!!!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого