Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Як приготувати качку?
Натонька
прагну досконалості...
25 червня 2009 20:13
Повідомлення #11


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: уляночка
трохи смерділа


lol lol lol
може вона трохи старенька була?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 червня 2009 22:01
Повідомлення #12


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Качка по-ліонськи


(Н. Сотиров "Современная кухня. 300 рецептов")

качка вагою 1 кг
250 г вершкового масла
100 г червоного вина
300 г цибулі-саджанця
500 г каштанів

Підготовлену качку посолити, поперчити і тушкувати заливши червоним вином. Готову качку покласти на блюдо і загарнірувати заправленою маслом цибулею і почищеними каштанами. Полити процідженим соком, в якому тушкувалась качка. Подати з салатом до смаку.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
25 червня 2009 22:56
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Цитата: Натонька
може вона трохи старенька була?
, та ні. Молодесенька і малесенька
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 червня 2009 23:03
Повідомлення #14


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
значить рецепт невдалий sad
а баранину їла колись?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
25 червня 2009 23:19
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
їла. В Турції. мені так само смердить. Там навіть курятина і свинина смердить тою бараниною. Але не на курортах коло моря ( там гарна їда, зроблена під нас) , а в Стамбулі (ото місто!!!! всім рекомендую!!!) дуже цікаво. там я і їла справжню їхню їду - їду з бараниною
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 червня 2009 23:21
Повідомлення #16


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
ото я теж чула, шо дехто каже, шо вона смердить. Я її і не пробувала навіть, може колись...

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
25 червня 2009 23:32
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Кажуть, якщо правильно її приготовити. то дуже смачне мясо. але я таке не їла
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
7 липня 2009 21:54
Повідомлення #18


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
"П'яна качечка"


Тушка качки вагою 1,5-2 кг
1 скл. червоного сухого вина
спеції, сіль - за смаком
Фарш:
300 г курячої печінки
2 зубки часнику
1 пучок зелені

Тушку залити крутим окропом і дати постояти 10-15 хв., потім воду злити.
Окремо приготувати фарш: курячу печінку, часник пропустити через м'ясорубку. Пучок зелені (різної) подрібнити, додати у фарш і влити туди червоне сухе вино, посолити, приправити спеціями і перемішати.
Тушку качки посолити ззовні і всередині, влити в неї 2/3 фаршу і зашити. Решту фаршу вилити на качку, поставити в духовку на 1,5 год., періодично поливаючи соком, що виділятиметься.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Яринка
23 листопада 2009 20:38
Повідомлення #19


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
БЕШБАРМАК З КАЧКИ
(в азії його готують з баранини,дуже смачно
Качка -2-3 кг.
Тісто ,як на вареники ( 1 ст. води.)
Цибуля -1 кг.
Перець.сіль

В велику каструлю поміщаємо цілу качку ,заливаємо воду та варимо півтори години .В кінці солимо,перчимо. Качку з бульону треба витягти,видалити кості ,а мясо порвати на куски.
Цибулю нарізати півкільцями ,залити кипячим бульоном ,добавити ч.л. солі та ставити під кришку пропаритись.
Тісто замісити як на вареники
Тісто розділити на 5 кусків .Кожен кусок тонко розкачати , порізати на крупні шматки та зварити в бульоні.
На велику таріль розкласти зварене тісто ,на тісто -мясо та зверху цибулю з бульоном.
Приємного всім апетиту! Фото пришлю пізніше
Перейти на початок сторінки
уляночка
1 січня 2010 21:28
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Качка по китайськи
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:14

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 142
Гостей: 133
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100