Soni, Я тебе теж вітаю,скажи як приємно ))))виставиш шо замовила....Там багато чого не було на складі,та дешо я вже мала купила і переплатила,та нічого ...(((правда там сніжинки не такі як з Англії,більш простіші---китай а так все добре мені подобається ...
musya,вітаю,я якраз переглядала перелік товарів в цьому магазині,гострю зуби і думаю,як би то чоловіка уламати-я ж печу торти не на замовлення,хіба там вже знайомі знайомих захочуть.Напевно треба на Валентина собі подарунок замовити. І ще,я купляла собі набір пластикових щипців в якомусь іншому інтернет магазині,то заплатила 140 грн.+доставка,а тут могла б накупити скільки всього за ті гроші.Обібрали мене
Велике спасибі Діаночці, уклін до землі, що поділилась сайтом, це дійсно знахідка, ціни смішні, ну не має багато, але ж буде, і люди там приємні. Ну так не Англія - Китай, але все ж дозволити собі можна.
musya,ВІТАЮ така краса я чекаю на гроші і теж собі примітила такий набір для мастики ромашки короче все майже як у тебе але на складі немає багато того що треба. Скажи а як тобі вайнер з набору?А і лілію щось небачу,класний плунжер, теж собі такий хочу короче неможу дочикатись, коли собі то все замовлю...
Ну так не Англія - Китай, але все ж дозволити собі можна.
Соні та хоть з самої Камбоджіїї головне інструмент! а не якісь там дитячі іграшки (з барабанчиків,і сортерів) це просто супер,що можна хоч щось собі дозволити, бо сидиш деколи облизуєшся тільки...