Ви давайте свої фоточки витягайте зі скринь:) цікаво ж
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ви давайте свої фоточки витягайте зі скринь:) цікаво ж
Та то ж треба спочатку поїхати до батьків, зняти із антресолів старі альбоми, найти фоточку таку щоб людей не злякати))) спробувати їх перефотографувати - щось я така ледача стала що йой)))
дякую, запишалась канєшно, але все це було ще у минулому столітті, а нинька...)))а нинька мої фото на львівських здибанках))))
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Guta, Lastivka. WOW......... Я в котрий раз переконуюсь, що на УКраїні, НАЙКРАСИВІШІ ДІВЧАТА. Супер фотки, а ви на них і ще кращі. ( Недаром мій старший син,йому 11р.,каже:"Мамо ,я женитись на Україну поїду, бо там найгарніші дівчата.")Ми маємо тут українське телебачення, а він коли б не дивився, завжди питає:" А чого на Україні, всі дівчата такі гарні?"
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
utya, дякую за фото, ти кругом різна і така цікава. Хоча мушу визнати, що заміжжя і доця тобі таки на користь - розцвіла