Із мастики катаємо малькі конуси і злегка приплюснуємо їх із одного боку - це серединка
Розкачуємо тонунько мастику і вирізаємо формою сердечко середні пелюсточки, на одну квіточку одне сердечко, трішки ножничками поглиблюємо середній виріз, прокатуємо краї стеком.
Змащуємо серединку сердечка сиропом, вкладаємо туди наш маленький конус і закриваємо, злегка притиснувши знизу. Залишити щоб трішки підсохли.
Більшим сердечком, або ось такою формою вирізаємо ще по одній пелюсточці, прокачуємо стеком краї
І тепер цією пелюсткою огортаємо нашу заготовку, знизу злегка притиснути, а верх розправити. Залишити щоб підсохли. краї пелюсток я ще припудрила розово-зеленим кандуріном