Lusuchka, Поради ніц не можу,сама ще ні разу не робила орхідей)) Але скажу точно, що на лілію вони не похожі, точно орхідеї. Тут певно треба руку набивати, а без вирубок важче)) Я думаю, що оці нижні пелюстички, вони в тебе трохи трикутні (ті що в середині), їх би довшими і закрученими. А для розбарбовування треба мати сухі фарби, я не маю, може тому і не візьмусь ніяк) А ти молодець, вже хоч якийсь досвід є, а там буде краще.
мені справді на дротиках більше сподобалось робити квіти. Ось ще перша орхідея на дротиках... ше тре навчитись гарно розмальовувати і сухі фарбники для цього придбати...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Myra, дуже красиві троянди))) Я не великий спеціаліст, щоб критикувати, та можливо потрібно було пелюсточки робити тоншими і щоб у троянді їх було більше, тоді вона буде більше схожа на справжню.
дуже гарно виглядає, а я ще ніяк не візьмуся за квіточки на дротиках, і хочеться колись попробувати, і не знаю чи щось взагалі вийде. Але хто не пробує робити, той і навчиться.....
Виставляю свої маки,нарешті я їх зробила.Вони в мене декоративні,оранжеві(якщо чесно-вони такі,бо не маю людських барвників ,коли куплю,тоді зроблю дикі,червоні) Критика і поради приймаються! Листочки не макові-сама знаю,це так,для букету поставила.