Канарейка, Мар'яна, фарбувала я готові листочки по одному сухими барвниками, але основа не біла, а має кольорова, в цих тюльпанчиках біла з фіолетовим. А чорну мастику я давно не робила, мені її в основному треба мало, купила 300грн, та й на довго вистачає. Можна робити шокомастику + чорний барвник. Тут хтось з дівчат додає активоване вугілля, я не пробувала.
Natalyi, Яілатан,дівчата дуже гарні тюльпани. мені сподобались акуратні і кольора підібрані добре, особливо в Наталі...Яілатан теж гарний колір, і вони у тебе трошки розпустились, мені здається пелюстки довші трошки мають бути. а так ну просто супер Молодці дівчата!!! А ви вайнери маєте?
Lusuchka конвалії теж класні Йой, дівчата , але то треба терпіння мати до тих квітів....
Lusuchka, Гарні конвалії, даремно нарікаєш. Я скручувала свої білою тейп-стрічкою, а потім підфарбовувала в той колір, який мені потрібно. Можливо варто було б трошки більше квіточок на стебельце, тоді було б пишніше)))
Цитата: zhanetka
мені здається пелюстки довші трошки мають бути.
Я пробувала зробити щось типу отаких тюльпанів))
Поскільки вирізати не маю чим, то намалювала від руки пелюстку, треба ще пробувати))
Дякую всім за коментарі ! Ось ще спробувала таку гілочку зробити. Мала бути яблунева, а вийшла якась гібридна - цвіт яблуні , листочки невідомі і загуста мені ...не знаю щось.
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...