вітаю, квіти прекрасні! Сама вже так хочу на курси! Від того такі гарні потім відчуття)) Здається, що все зможеш)
Дякую, Натонька. Відчуття дійсно дуже гарні, в нас була чудова компанія, і якось за 2 дні всі здружилися. І сама Олеся добродушна людина, від спілкування з нею одержуєш багато позитиву.
Купила я собі вирубки листя виноградного - закортіло випробувати і маю тепер ось таку гілочку вдома)) Доля в неї сумна,бо поки робила її,то мала винограду половину з'їла (мама в той час по телефону розмовляла),потім я її скручувала в напівсирому стані (ніколи не можу дочекатись,щоб все висохло добре-хочу бачити вже результат) і поломала трохи листочків,ну а в кінцевомі результаті все одно вона на торт не піде,тому і барвників сухих на неї пожаліла,лиш чуть-чуть листочки відтінила... І тепер бачу,що вусики таки треба було темніші зробити- вони вроді в винограда світленькі насправді,але щось не пляшуть. Я думаю класно було б таку гілочку на торт-коробка з вином ,чи коньяком-покласти біля пляшки.
galalviv, Галя, на тортик така гілочка взагалі б була супер-супер. Листочки винограда дуже прикольно дивляться. А як ти лозу винограда скручувала? кожна виноградинка на окремому дротику і потім всі склала як в букет? Чесно.. Я звичайно не знаю як правильно це зробити, але трошки не природньо виглядає саме лоза, там певно треба сигментами скручавати, не можу пояснити як думаю))), тобто спочатку кілька виноградинок скрутити до одного дротика основи і таких зробити кілька, а там ці основи між собою скрутити. Це чисто моя думка, кажу ще раз робити не пробувала, думки вголос. А от листочки від справжніх не відрізниш.
, там певно треба сигментами скручавати, не можу пояснити як думаю))), тобто спочатку кілька виноградинок скрутити до одного дротика основи і таких зробити кілька, а там ці основи між собою скрутити.
Та я так і робила...,щось певно замало їх давала в ту кучку. Треба було спершу супермаркет відвідати,вивчити анатомію,а тоді братися за роботу. Та нічого-вже знаю,як не треба робити !!!-якийсь плюс від потрачених часу і зусиль. Дякую ,Наталя,за комент і підказку