Яілатан,
Наталя,додаю фото живої орхідеї і тоді будемо аналізувати
Та пімпочка майже у всіх орхідей є білою,а навіть,якщо ні ,то все одно світлішою.Ті серединки у тебе однотонні-заглянь у серединку живих-там 2 чи навіть три відтінки,полосочки-це б оживило твої квіти.Оця середня пелюсточка,складна,має в тебе затовсті вусики,коли її вирізаєш,то роби той нижній трикутник вужчим і ,коли ти розділиш його,то ті вусики будуть тонесенькими;і вона в тебе зависоко причіплена,там де сходяться дві широких пелюсточки,має бути ота пімпочка,а вже від неї вниз має опускатися ця складна пелюстка;цей "пестик"(вилетіло з голови,як буде українською)такий як кавове зерно,а має бути такий собі тонюсінький язичок,глянь фото.
На рахунок інших пелюсток-в них,як на мене,мало прокатані краї,вони грубувато виглядають,середній теж треба утоньшувати. І всім пелюсточкам треба придати трішки форми,дуже вже вони стрункі,як солдатики.
Цитата: Яілатан
листочки нижні якісь задовгі
Довгі теж є
прожилки зробила, перестаралась
Тут я з тобою згідна
Галя, ти їх коли скручуєш, то дротики переплітаєш чи просто докупи?
Та де переплітаю,тоді стебло неакуратне буде,та й для чого та морока?!
А ,і ще,я так розумію-ти сухими барвниками відтоновуєш квіти-роби трошки плавніші переходи,бо щось мені отой салатовий дуже різко закінчується на пелюстціі зразу починається білий.