Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Квіти (з цукру)
Натонька
прагну досконалості...
9 листопада 2011 21:52
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Виставляємо сюди квіти, тільки без тортів.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
muzarom
29 травня 2012 12:34
Повідомлення #241


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
А це гвоздика, напевно серединку треба було зробити пишнішою. Дівчата підкажіть як краще її робити, а то мені вона щось дуже велика :request:
Перейти на початок сторінки
musya
29 травня 2012 13:17
Повідомлення #242


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Дівчата молодці,гарні букети, Може пригодиться даю силочку на квіти ось тут
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
30 травня 2012 20:38
Повідомлення #243


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Вперше пробувала робити квіти на проволці. Сам процес сподобався. Тільки не знаю як пояснювати замовникам, що воно не їстивне. Чекаю на ваші зауваження.
Перейти на початок сторінки
muzarom
30 травня 2012 23:03
Повідомлення #244


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: Іриска
як пояснювати замовникам, що воно не їстивне

чому не можна їсти, можна. Квіточки красиві :winked: , але треба ще тонше розкатувати мастику, а стебло листочків стрічкою обмотане, чи проволка покрита мастикою? Трошки за товсте,на мій погляд (хоч я сама ще вчусь :feel: ). Може дівчата ще щось порадять.
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
31 травня 2012 01:03
Повідомлення #245


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: muzarom
ще тонше розкатувати мастику

Це фото якесь таке виходить, а пелюсточки такі тоненькі, що яж світяться.
Цитата: muzarom
а стебло листочків стрічкою обмотане, чи проволка покрита мастикою?
Отож бо, це проволка обмотана стрічкою. Шось ніяк вона не хотіла приставати. На другий раз ще спробую, вже по тонше. Дякую за пораду!!!
Перейти на початок сторінки
muzarom
31 травня 2012 09:58
Повідомлення #246


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: Іриска
це проволка обмотана стрічкою

може проволка за товста,я використовую № 26, а флористична стрічка має трошки клею то гарно пристає і змочувати не потрібно.
Перейти на початок сторінки
maryana
31 травня 2012 10:13
Повідомлення #247


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Цитата: muzarom
я використовую № 26

а ти десь замовляєш чи у квіткових магазинах купляєш?

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
muzarom
31 травня 2012 10:55
Повідомлення #248


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: maryana
а ти десь замовляєш чи у квіткових магазинах купляєш?

Мар"яна я замовляла на англійському сайті
Перейти на початок сторінки
galalviv
2 червня 2012 18:11
Повідомлення #249


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Ось моя сьогоднішня робота (ну і вчорашня теж)
Букет:лілія,квіти гіпсофіли і плющ.
Перейти на початок сторінки
Тереза
2 червня 2012 18:42
Повідомлення #250


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621
galalviv,
букет-це справжній витвір мистецтва,кольорова гамма чудово підібрана,мені дуже подобаються ваші композиції,акуратні,як справжні!!! :winked:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 11:41

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 63
Гостей: 50
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100