Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Квіти (з цукру)
Натонька
прагну досконалості...
9 листопада 2011 21:52
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Виставляємо сюди квіти, тільки без тортів.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
oksana_k
8 квітня 2012 20:37
Повідомлення #171


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Дівчата, просвітіть!
Цитата: muzarom
Користуюсь силіконовими вайнерами.

Цитата: нетік
це декор гель.

Фарбу давати у мастику, коли вже вже замішана? Вона добре розчиниться?
Як виглядають вайнери і декор-гель де продається?
Перейти на початок сторінки
нетік
8 квітня 2012 20:40
Повідомлення #172


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: oksana_k
коли вже вже замішана? Вона добре розчиниться?

у шоко мастику можна давати без проблем, а от уММ трошки важкувато, тре довго вимішувати щоб розімяти в однорідну.
Цитата: oksana_k
декор-гель де продається?

я брала у Лілі на Хлібопічці.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
muzarom
8 квітня 2012 20:53
Повідомлення #173


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: oksana_k
Як виглядають вайнери

В темі "Вихвалянки" ( ст. 99 ) я показувала фото там є вайнери.
Перейти на початок сторінки
oksana_k
8 квітня 2012 21:10
Повідомлення #174


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: muzarom
В темі "Вихвалянки"

Цитата: нетік
я брала у Лілі на Хлібопічці.

Дякую вам, дівчатка. Бо бачити форми--це одне, а якщо хтось щось порадить і покаже, що цим можна зробити, то це вже інше. І ще питання, може не по темі. На сайті хлібопічки у Лілі, здається, є перламутрові сухі фарби і кандурін. Яка між ними різниця і що краще брати для розмальовування квітів із білої мастики?
Перейти на початок сторінки
oksana_k
26 квітня 2012 22:17
Повідомлення #175


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Придбала формочки для орхідеї, і ось що в мене вийшло:

Що зробити, щоб вона більше була схожа на справжню орхідею?
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
28 квітня 2012 23:18
Повідомлення #176


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
oksana_k,
квітка гарна, ось що значить формочки, я робила орхідею підручними засобами, то не дуже схоже було
Перейти на початок сторінки
oksana_k
29 квітня 2012 08:36
Повідомлення #177


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: Lusuchka
квітка гарна, ось що значить формочки

Дякую, але без формочок мені було легше робити. на дротик і все. А тут не виходило, попомучилась, аби ж то хто показав...
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
1 травня 2012 15:55
Повідомлення #178


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Квіти з курсів з Києва від Наталії Ананьєвої.

Маю сертефікат навіть, про закінчення курсів в міжнародній школі)))

То є роза з шістьма серединками, акось старорежимна називається, чи що.. О.. і виноград дикий.



Клематіс і гортензія.





Класно було.. йой... Їдьте всі, вчіться :smile:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
1 травня 2012 15:57
Повідомлення #179


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: oksana_k
Що зробити, щоб вона більше була схожа на справжню орхідею?

в першу чергу навчитись розкатувати мастіку так, щоб через неї можна було читати газету.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
1 травня 2012 16:10
Повідомлення #180


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: Натонька
То є роза з шістьма серединками, акось старорежимна називається, чи що.. О.. і виноград дикий.
Вав о це так да, я щось спершу не вїхала, що то є не справжні.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 19:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100