muzarom, мені сподобалось, тільки хіба що треба було трошка тонше розкачувати, чи зробити краї більш хвилястими, але то я так, бо в самої квіти ше ніразу нормально невийшли, а ти молодець, гарно получилось а тепер виставлю свої роботи, правда я ними дуже і дуже незадоволена, порадьте шось і мені трояндочки(мали бути шось типу пуп*янків) і серединка до калли, правда сама кала поламалась
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
а тепер виставлю свої роботи, правда я ними дуже і дуже незадоволена, порадьте шось і мені
Я від цього таки зовсім далека,бо ще ніразу не робила трояндочки.Але мені здається що серединку спочатку треба повністю обмотувати пелюстками,а потім вже інші підкручувати.Але взагалі квіточки гарненькі
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Я знову з квітами.Троянди. [attachment=40140] Хотіла я їх ще трошки відтінити сухим барвником,але після того,як потримала трошки над парою,вони стали якимись брудними.Добре,що не всі фарбувала. Натонька,як то тим барвником користуватись,щоб було добре ? Я розтирала на салфетці.... А! Серединки тепер добре зробила ? Кажіть,що не так?
дуже красиві троянди і колір гарний. А це мої троянди, кажіть що не так, чи то не забагато пелюсток намотала? Як правильно фарбувати щоб не було плямами чи краще фарбу давати зразу в мастику? Листочки в мене вийшли світло зелені, як досягти темнішого кольору і якої вони мають бути товщини? Дівчата питань багато, поки навчусь трошки вас буду мучити
Що не так??? Та я взагалі в захопленні від цієї краси!!! Признавайся, за яким МК робила??? наталька, muzarom, У вас також квіточки гарненькі! А з часом ще кращими стануть! Молодці, дівчата!!!
Якби ви знали,скільки я всього передивилася:і МК,і живі квіти...Ходжу по базарі і витріщаюсь на квіти,а продавці бідні думають,що я купляти хочу. А,все-одно виходить щось з ними не так.Почекаю ще на вердикт Натоньки-вона в нас з освітою відповідною,на курсах була.То я -дилетант,мучу вас своїми спробами.Але поки не зроблю,як треба-терпіть мене ,я мушу їх зробити правильними. Всім дякую за підтримку.