Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Квіти (з цукру)
Натонька
прагну досконалості...
9 листопада 2011 21:52
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Виставляємо сюди квіти, тільки без тортів.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Галиночка
10 березня 2012 16:30
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: нетік
Це мої простенькі гербери.
- ото вже гарнющі!!!!
Цитата: galalviv
такі волошки
- а у волошках мабуть, головне колір - тут він вдалий і з формою все гаразд!!!
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
10 березня 2012 17:07
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Робила на свято ось такі квіточки



Знаю, що підсніжники не схожі на себе, щось не вдались - це перша спроба робити на дротиках, а інші квіти- це крокуси. Чекаю на вашу критику!
Перейти на початок сторінки
galalviv
10 березня 2012 17:52
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Ще зробила такі ромашки. Ну з ними точно щось не так,треба їх більше відкритими робити,чи що.

Кажіть,що думаєте,що не так ?
Перейти на початок сторінки
Klybnichka
10 березня 2012 20:08
Повідомлення #124


Молода господинька
  • 34

Репутація: 474
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 273
Реєстрація: 20.04.2011

ICQ:--

Бали: 1481
Цитата: galalviv
Кажіть,що думаєте,що не так ?

Я не думаю, а знаю, що ти - МОЛОДЕЦЬ!. Тому що знаходиш час, щоб вчитися робити квіточки. В тебе получаються дуже гарні квіти.
Ну а тепер трошки аналізу. У волошках, як і казали вже дівчата - краще б було чорні тичинки робити з мастики. Але колір дуже природній і такі пишненькі вийшли.
А в ромашках, певно, треба би було зробити довші пелюстки і в один ряд.
Але це вже якщо дуже придертися, бо квіти - чудові! Це - моя думка. Я ж не спец... :request:
Перейти на початок сторінки
muzarom
10 березня 2012 21:36
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: galalviv
Кажіть,що думаєте,що не так ?

Дуже красиві ромашки, наче справжні, молодець! :b5a:
А чим вирізала, маєш вирубки, чи без них справилась?
Перейти на початок сторінки
galalviv
11 березня 2012 09:58
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: Натонька
тичинки чорні.. взяти кусочок чорної мастіки і порізати ножем на тоненькі тичиночки і було б ок.

То треба певно купити чорну мастику,бо як роблю сама,то щоб була чорною,треба трохи багато барвника дати,а вона тоді крихка і гарні тоненькі тичинки не вийдуть.
Цитата: наталька
ти маєш вирубки?

Мої вирубки-підручні матеріали,до чого додумаюсь,тим і роблю.
Цитата: Klybnichka
в ромашках, певно, треба би було зробити довші пелюстки і в один ряд.

Ну довші не вийдуть-формочки такі,хіба може серединку меншу робити.А в один ряд,то напевно ти права,тоді будуть як польові,природніші.
Всім дякую за аналіз,підказки,похвалу і плюсики.
Перейти на початок сторінки
galalviv
11 березня 2012 10:03
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
І ще на ваш розгляд,аналіз і критику-підсніжники.
Перейти на початок сторінки
Галиночка
11 березня 2012 11:16
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: galalviv
аналіз і критику
і придертися немає до чого))
Перейти на початок сторінки
yaarysya
11 березня 2012 11:50
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Цитата: galalviv
І ще на ваш розгляд,аналіз і критику-підсніжники.

Квіти супер!!! Дивлюсь на них і відчуваю їх ніжний аромат :902:
Ну, а якщо дуже-дуже придертися, то єдине що можна підкорегувати - це стебло. Зробити чуть-чуть грубшим, (думаю, що було б не погано обтягнути його мастікою).
Перейти на початок сторінки
нінок
11 березня 2012 13:03
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: yaarysya
Квіти супер!!! Дивлюсь на них і відчуваю їх ніжний аромат

Абсолючно згідна , дуже красиві підсніжники , а серединка так натурально зроблена. Одне слово- красота... :smile:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 07:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 4
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100