Оленко вітаєм з народженням донечки Крістіни (Христинки).
Діточки, як квіточки, Коло вас ростуть, Бузьок знову дитинча В дім до вас приніс. Хай здоровеньке росте, Радує батьків, Побажаєм йому щастя, і солодких снів.
Оленко, а це тобі!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Любе дівчатко , мамина втіхо ! Іскрися здоров’ям, дзвіночками сміху – Щоб радість і щастя тебе обняли, Щоб ангели Божі тебе берегли !
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
З Днем народження тебе вітаю, Та нехай твій Ангел тебе оберігає. Стежку життя квітами барвистими посипає, Мир, злагоду, любов дарує та в усьому допомагає!!!
Народилося дівчатко, Наче сонце, ангелятко, Хай радіє вся земля – У світі кращої нема. Хай усмішкою втішає І щасливою зростає, У любові і красі, І в достатку і в добрі. Подарунків їй від долі І в житті всього доволі, Щоб пишались нею всі І в родині і в сім’ї!
Світлих вам радощів любові, Дарунків щедрих Вам від долі. Хай сонечко Вам ясно світить, Приносять радість дні і втіху – діти ! Хай до Вас успіх сміється, Легко все в житті дається, Серце усмішкою квітне, Наче сонечко привітне, Радісно хай очі сяють, Всі навколо поважать, Дарує настрій кожна мить І у всьому хай щастить !
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Оленочка,вітаю Тебе та вашу сім'ю з цим великим святом - народженням донечки! Бажаю вам міцного здоров'я, щасливих моментів та радісних спогадів
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: