Доброго дня вісм.Я тільки декілька днів не заходила на форум,а тут вже стільки новеньких-гарненьких тортиків,що не можу надивитися. gaveliyа,Іриска,Mironka,Галюнька,Soni,мари4ка,Tanya0103,Irenka,irishka80,natka04 ,Volo-shka ви всі великі МОЛОДЦІ.Я вами захоплююся ваші торти це просто краса. Також хочу показати вам свій поки-що другий тортик2в1"Одиничка з капчиками"і "Телепузики".горілкою я не змащувала,тому що на нього чекав 2годинний переїзд в машині і я боялася щоб він не потік.
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Ще забула написати,що в середині тортики.як я вже писала-торт 2в1.Нижній:горіхові коржі і пудинговий крем+мак,а одиничк:бісквітні коржі і масляний крем+вишні.вага 3200кг.
--------------------
maryana,гарні капчики,гарні телепузики,тільки мало часу і сил присвятила вирівнюванню торта і сам низ торта я б теж прикрила,от як одиничку,якимось джгутиком. А так,молодець,попрацювала на славу.
Лорі,наталька,galalviv,kosacjka,KotMarta,лесик-лисик дякую за плюсики. Soni,я з вами згодна,я просто ще не все розумію в роботі з мастикою,то напевно треба більше крему мастити на торт,бо я покрила тонким шаром і воно не хотіло навіть добре триматися. galalviv,дякую.я вже просто не встигала,бо вже треба було їхати,і ще й мастика закінчилася,але вже на майбутнє буду знати
--------------------