Усім ДІВЧАТАМ велике дякую за"+"
приємно.Хочу сказати,що ніколи не була прихильнецею яскравих тортиків,я млію від світлих кольорів
тай я за те,щоб менше краски
Торт "БАКУГАН" в моїй уяві мав бути трохи інакшим,але було мало часу замовниця замовила у понеділок ввечері захотіла на середу,то шо встигала то і вийшло.Вона дійсно була вражена.
Креми----------
крем "Карамельний"(може хтось робить якийсь більше модніший
в мене простенький ,але смачний)
200мл молока
2ст л муки(я брала з не великою гіркою)
1ст л цукру (можна за бажанням )
200 г вареної згущенки
200мл сепараторної сметани ( або 200г масла)
молоко змішати з цукром,всипати муку перемішати вінчиком,ставимо на вогонь і добре мішаємо,варимо до загустіння,мені подобається коли густий.Добавляємо вар.згущ. до гарячої суміші мішаємо,ставимо охолоджуватись,.Збиваємо масло чи вершки і додаємо карамельну суміш в три заходи.
крем"Маскарпоне"-готовий сир маскарпоне з добавлянням збитого масла з сирою згущенкою.А якщо не маю готового сиру,то роблю його сама купляю свіжий домаш ій сир,(але щоб був мягкий такими пластирками ,коли відломлюєш кусочок)---збиваю блендером ,окремо збиваю вершки зєднюю і маю "Маскарпоне"