Нехай твоє життя буде схоже на пісню, Яка приносить людям тільки щастя, радість і кохання. Нехай твоє життя буде квітучим садом, А серце твоє буде бутоном прекрасної троянди, Який розкривається перед добром, І закривається перед злом.
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Дівчатонька, дорогії! Уже двічі перечитала ваші привітання. Хоча ні разу ні з ким і не зустрічалась, але мені здається, що ви мені дуже близькі і рідні. Щиро дякую усім за теплі слова. Вони зігрівають мою душу і серце. І за букетики троянд вдячна, то мої улюблені квіти)))
З роси, з води, на добру сотню літ бажаю щастя, благ земних по вінця! Здоров'я ще міцного, мов граніт, Щоб теплих весен сонячне проміння в душі будило ніжні почуття, щоб не торкалась скронь зими пороша, щоб ти пройшла через усе життя така, як є - привітна і хороша!
Хай пливе щасливо твій життєвий човен І минає легко береги круті, І любові буде хай завжди він повен, То найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять Іскринки радості й чекання, Нехай не знає серце зрад, А тільки радість і кохання.