Привіт господиньки! Маю велику мрію - дуже хочу мати свій власний будинок. Зараз проживаю в 2 кімнатній квартирі в невеличкому містечку. І мені вже так набридла ця байдужість сусідів до спільних проблем, чи то прибирання чи то ремонт. Все робиться з великими потугами. Нікому нічого нецікаво. Всі байдужі. Я стараюся навести порядок, саджаю кіти, кущі, фарбую все і таке інше. Чоловік свариться, каже, що мені найбільше всіх треба... Маємо земельну дільнку під будівництво, але ж не знашими доходами будуватися. Ціни захмарні. Побачила по Інтернету, про будинки в зруб, з оцилндрованої колоди. Дуже зацікавив такий варіант. Кажуть, що й дешевше. Тож прошу вас поділитися враженнями, можливо хто з вас проживає в таких будинках?
Іриска, напевне не мають... але я хочу теж))) поки собі думаю, що я хочу мати в тому будиночку і тоді вже буду просити архітектора зробити мені план))) але то не швидше ніж в наступному році..
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Ми спочатку з чоловіком винаймали квартиру за т ой час будували будинок!!Правда з цегли!!)Батьки допомогли грошима!Зробили одну кімнату кухню і ванну і заселились!!Бо все ж таки дорогувато винаймати + комунальні і того майже 2 тисячі на місяць!роботи в наші хаті ще дууууже багато!!!все ,що маємо вкладаємо в хату))збудувати то одне!!А скільки то подрібно документів на ту хату!!!!!!!!!!!!!!!!!Гроші !!,черги!!,нерви!!!!наприклад,коли зараз відкриваєш новий номер хати то за легальне підключення газу треба від 8 тисяч гривень!!!і плюс план,світло,приватизація....................................і всього багато !))З одного боку добре бо є де жити!А з другог так багато мороки!!!!!!!!!!!!І багато в чому поки себе обмежуємо!(((Наприклад я так хотіла на море!(((((((( Але стараюсь не скиглити всю волю в кулак!!!) Зараз багато людей будують з шлакоблоків,кажуть ,що так дешевше!!Не знаю!!Ну якщо є своє дерево,то так дешевше!але треба файних майстрів!!!!!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Дерев`яний будиночок в Карпатах - мрія мого чоловіка. Будинки з кругляка - дуже гарно виглядають і корисні для здоров`я. Я також мрію про власний будиночок, але десь недалеко Львова (без надокучливих сусідів і залежності від комунальних служб). Біля будинку посаджу багато гарних квітів і зроблю бесідку. Ось така моя. Сподіваюсь, колись, вона стане реальністю і я всіх Вас запрошу до себе на шашличок.
Я теж мрію про власний будиночок,зараз живу з чоловіком і донею в однокімнатній квартирі,а через стінку мої батьки.З сусідами теж не повезло.І так хочеться спокою...Маємо план для будівництва і тепер починаємо складати гроші(а їх треба багатенько),звичайно це буде не скоро,років через 10 може раніше,але є ціль і будемо до неї йти.. Ось такого я хочу будинку з мансардою,мені дуже подобаться мансардні кімнати. А це будинок ззаді,ніби вихід у двір,теж дуже подобаються такі великі стіклянні двері А потім коли справимось з цим наберемся сил і зробимо собі ще таку дачу. Мого чоловіка бабуся живе в селі під самим лісом і там ще якийсь кусочок лісу має.Ну то там така краса,сусідська хата десь метрів за 30.такому будиночку там саме місце,і парілочку і бєседку...м-м-м красота.Вже собі уявляю як я там вихідні проводжу...
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
хоч я проживаю у селі і таки трошка далеко від львова, але і тут некупиш якоїсь старої хати шоб мати бодай обісця щоб там шось робити. а купити в сільській раді план коштує 30000гривень, а + матеріал + всі дозвола, коротше купа мороки, а хату купити то дуже дорого, більш-менш нормальна цегляна хата у нас коштує 40.000 доларів і більше, а старих деревляних майже незалишилось. і тут хоч плач, хоч ожидів і село та я тулюся в двокімнатній квартирі(добре що чоловік перегородив кухню, а то би навіть дитячої немали), ані свого подвіря, ані квітника, ані садочку, правда город гарний є, але то все не те, сусіди-жах, всі знають хто коли до тебе приходив, хто що приніс, коротше санта-барбара одна,і мрія про власний будинок, бодай старенький, вже для мене стає такою навязливою ідеєю, ніби і придивилися, до однієї хатки, та там як назло два власники, і ніяк неможуть в ціні дійти згоди, коротше біда тай годі
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель