Для тіста:
1 б. згущеного молока
2 яйця
1 ст. муки
1 ч. л. соди гашеної оцетом
3 ст. л. какао
Для крему:
0,5 ст. молока
1 яйце
1 ст. л. муки
100 г.масла
0,5 ст. цукру
1,5 ст.л. какао
Приготувати тісто:
З"єднати сгущене молоко, яйця, муку, какао, соду добре вимішати. Тісто має бути як густа сметана. Поділити тісто на 2 частини, вилити окремо в форми змащені маслом та випікати при t 180-200С 2 коржа, коржі охолодити.
Крем:
Змішати молоко,яйце, муку до однорідної маси. Поставити на вогонь, і помішуючи нагріти масу до загустіння. Охолодити.
М"яке масло, цукор, какао з"єднати добре вимішати.
З"єднати першу та другу частину крема, добре збити.
Перемастити коржі , змастити бока та верх. Зверху можна натерти шоколод.
P.S.Якщо коржі вийшли товстенькі то їх можна розділити навпіл, ще хто любить багато крему , то можна зварити його на 2 порції.
"Люблю готовить" 2009г.