Вирішила що ця квітка заслуговує на окрему тему, гладіолус - символ дружби, вірності і благородства. Забарвлення квітки – один з найголовніших ознак відмінності сортів. У гладіолуса забарвлення квітки досить різноманітне, тож за цією ознакою гладіолус практично немає рівних.
Виставляємо сюди фото своїх гладіолусів, аби вони не губились в інших темах про сад та красу що нас оточує. А також можна обмінюватись порадами щодо вирощування.
Яка у вас краса...а я свої показувала в іншій темі...але перенесу сюди... Дуже люблю гладіолуси, але вони трохи вередливі. Чомусь важко для них підібрати місце, а "сусідів" ще ваще. Раніше висаджувала у квітнику, так вони пропадали, або просто не цвіли, мабуть заблизько до дороги і нехочуть вони того шуму. А от на грядці біля хати ростуть прекрасно і дуже люблять проживати поблизу майорів, от в такому місці цвітуть прекрасно. А ще найважливіше у гладіолусівце зберігання цибулинок у холодну пору року. Не люблять вони світла, вологості...саме краще зберігати у ящику, пересипавши тирсою з дерева і у підвал. Це мій маленький досвід з вирощування гладіолусів, можливо стане комусь у пригоді.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
А ще найважливіше у гладіолусівце зберігання цибулинок у холодну пору року.
ти чистиш їх перед зберіганням? бо я восени повикопую, посушу, обріжу і в підвал, а навесні чищу, і завжди нарікаю сама на себе що непочистила восени - а у мене їх дуже багато